Este decizia momentului! Constantin Popescu, polițistul care în anul 2021 a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Laminorului din București și-a aflat sentința.

Câți ani va sta în închisoare Constantin Popescu?

Acesta a primit doar 3 ani de închisoare cu suspendare, spre uimirea familiei îndurerate, care și acum își plânge copilul. În momentul tragicului accident, Raisa, în vârstă de 11 ani nu era singură, ci cu prietena ei, Marina, alături de care se întorcea de la școală.

Și copila a fost grav rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale și de o operație la piciorul drept.

”Polițistul Popescu, cel care a omorât-o pe Raisa a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare și nu cu executare așa cum ceruse familia. Acțiunea civilă și anume, daunele morale au fost duse in derizoriu în sensul în care au fost acordate daune de 160000 euro pentru familia Raisei, iar Marina a primit 90000 de euro pentru cele 100 de zile de îngrijiri medicale. Vom formula cu siguranța apel ”, a transmis Adrian Cuculis, avocatul familiei.

Constantin Popescu închisoare

El este polițistul care a omorât-o pe Raisa în București.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Copil de 4 ani, strivit în pădure de un copac tăiat de tatăl său. Tragedie în județul Prahova

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totodată, vinovatul va face cel mai probabil muncă în folosul comunității la Arhiepiscopia Bucureștilor.

Cu ce viteză circula polițistul?

Constantin Popescu nu era în misiune în momentul tragediei, însă circula cu o viteză foarte mare, mai ales în apropierea unei treceri de pietoni.

”Polițistul Popescu rula cu peste 88 de km/h, există o abatere de cel puțin 1.5

m deci asta înseamnă că ar fi putut să circule chiar și cu 90 km/h...Așteptăm raportul INML cu privire la câte zile de recuperare are nevoie Marina pentru a-și reveni complet”, a spus Adrian Cuculis.

Polițist Raisa închisoare

Prietena Raisei a supraviețuit ca prin minune accidentului.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Caz șocant în Oradea! Două femei și două fetițe au ajuns în stare gravă la spital, după ce s-au intoxicat cu o soluție pentru tratarea scabiei

Până miercuri, individul a fost cercetat în libertate, el având dreptul să conducă, deoarece permisul nu i-a fost suspendat. Cazul a stârnit revoltă, după ce în mai multe imagini se vede cum polițistul mișca cu piciorul trupul fetiței.

Cu ochii plini de lacrimi, mama Raisei i-a scris și o scrisoare în 2022.

”Ajutorul pe care îl poți da este să faci tot posibilul să nu îngreunezi ancheta…se pare că nici asta nu poți face! Ți-am transmis că nu te considerăm ”criminal”, dar se pare că nici om nu prea eșți! Mama unui înger!”, a scris mama Raisei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si