Vlad Postolea, preotul de la Ormeniș, județul Brașov, a fost condamnat definitiv la doi ani și șase luni de închisoare cu executare. Acesta a primit sentința definitivă, după ce a accidentat mortal un pieton în seara de 27 decembrie 2020, apoi a fugit de la locul faptei.
Accidentul s-a petrecut în comuna brașoveană Feldioaram pe DN 13, iar polițiștii l-au identificat pe autor în scurt după producerea accidentului.


Vlad Postolea avea 37 de ani la momentul accidentului, iar bărbatul mort 31 de ani.

Citeste si: Accident devastator în Dolj. Mașina în care se aflau doi vecini a fost izbită de un autoturism

Doi ani și șase luni de închisoare cu executare

Curtea de Apel Braşov a decis să menţină decizia dată de Judecătoria Braşov, potrivit căreia Vlad Postolea trebuie să execute doi ani şi şase luni de închisoare pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Din pedeapsă i se vor scădea două luni, perioadă în care a fost în arest preventiv.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Ministerul Transporturilor propune o soluție inedită pentru scăderea numărului de accidente

Preotul trebuie să plătească daune morale în valoare de 218.000 de euro

Pe lângă anii de închisoare pe care va trebui să îi execute, preotul va trebui să plătească și 218.000 de euro daune morale familiei pietonului decedat.

Un alt accident controversat a avut loc în luna ianuarie a acestui an, după ce un polițist a ucis o fetiță de 12 ani pe o trecere de pietoni și a rănit o alta de 11.

Polițistul este cercetat.

Citeste si: Pericol de accident pe DN 1. Sistemele de alimentare ale unor stâlpi iluminați au fost furate, la mai puțin de o săptămână de la montare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si