Apa de la canalizare ajunge in saloanele pacientilor. O galeata o opreste sa nu ajunga pe bolnavi.

„Este pusa galetuşa pentru ca se curge apa din canalizare. Şi e o galetuşa pusa pe post de acumulare, cu o pâlnie facuta dintr-o radiografie, ca sa nu cada apa în pat”, povesteşte ruda unui pacient, potrivit Digi24.

Un medic confirma situatia: „S-a infiltrat apa de ploaie, a distrus rigipsul şi, din nefericire, cineva a avut ideea sa colecteze în aceasta galetuşa, sa nu picure pe pat”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

In spital nu functioneaza nici liftul, peretii sunt scorojiti, iar hainele sunt uscate pe balustrade. Targile pe care sunt carati bolnavii sunt ruginite. Si pentru asta exista o explicatie: „ Tot în poze apare o targa care pare veche, este veche, dar targa respectiva este folosita pentru trasportul materialelor perfuzabile ambalate, de la maşina sau de la farmacie, pâna la sectie”, spune Dacian Soporan, lider de sindicat.

Cateva sectii ale spitalului au fost, intr-adevar, reparate. Sectia ATI si blocul operator au fost reabilitate cu bani de la minister, insa alte soloane au fost reparate din banii medicilor.

„O parte destul de substantiala provin din Fundatia Pandora, fundatia medicilor chirurgi din spital. Am adunat suma respectiva şi am pus-o la dispozitie pentru renovare. Cladirea este veche, necesita ample reparatii”, a declarat Daniel Deceanu, directorul medical al spitalul CFR Cluj-Napoca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si