Close sidebar
Close sidebar

Conducere militară la Direcţia de Sănătate Publică Sibiu

Direcţia de Sănătate Publică Sibiu are, începând de miercuri, conducere militară, în persoana colonelului-doctor Daniel Chelcea, care va ocupa funcţia de director executiv al instituţiei, în baza unui ordin al ministrului Apărării Naţionale.

Georgiana Balaban,

Conducere militară la spitalul din Sibiu. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Medicul militar Daniel Chelcea a preluat, de miercuri, conducerea DSP Sibiu, având funcţia de director executiv al instituţiei, conform unui ordin al ministrului Apărării Naţionale, a anunţat prefectul judeţului Sibiu, Mircea Creţu.

”Am toată încrederea că activitatea DSP va fi coordonată cu succes şi astfel vom reuşi împreună să depăşim aceste zile critice din punct de vedere epidemiologic. Îi urez domnului Chelcea multă putere de muncă şi multă sănătate”, a afirmat prefectul de Sibiu.

Acesta i-a mulţumit vicepremierului Raluca Turcan pentru implicarea în rezolvarea situaţiei de la Sibiu.

Situații de urgență la Sibiu

La rândul său, noul director al DSP Sibiu a anunţat că a discutat deja în prima parte a zilei cu mare parte dintre angajaţii DSP Sibiu, urmând ca în continuare să discute despre ”unde sunt situaţiile de urgenţă şi găsirea de soluţii pentru acestea”.

Județul Sibiu- conducere militară. [Sursa foto: google]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Vă asigur că personal voi depune toate eforturile necesare pentru a gestiona cât mai bine activitatea la Direcţia de Sănătate Publică.(...) Am încredere că împreună vor depăşi cu bine această situaţie”, a declarat colonelului-doctor Daniel Chelcea.

Citeste si: Coronavirus in Romania, 17 noiembrie 2020. Peste 8.000 de noi cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore! Situatia alarmanta in sectiile ATI!

Citeste si: Premierul Orban, anunț de ultima oră despre locurile la ATI

Fostul manager al DSP Sibiu Gabriel Budescu a demisionat, vineri, în cadrul şedinţei CJSU la care au participat vicepremierul Raluca Turcan şi şedul DSU, Raed Arafat şi în cadrul căreia s-a decis carantinarea municipiului Sibiu.

Municipiul Sibiu a ajuns la o rată de infectare de 13,64 cazuri la mia de locuitori, iar de luni este în carantină pentru două săptămâni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI