Femeia povestește cum totul s-a petrecul chiar în chilia în care se spovedea. Enoriașa s-a confesat unui alt preot, însă acesta nu a luat măsuri.

Părintele Visarion Alexa a fost reținut la finalul săptămânii trecute

Femeia spune că totul s-a întâmplat în 2016, chiar în chilia în care se spovedea.

„Eu începusem să merg la spovedanie la dânsul (preotul Visarion Alexa, n.r.)

de prin luna august. În perioada aceea, eram singură și ușor dezorientată. Mă gândeam chiar să mă călugăresc și i-am spus acest lucru părintelui. Pe atunci, dânsul spovedea în chilia care era lângă biserică. Îmi amintesc că era plină de icoane și de poze cu familia preotului”, povestește femeia, potrivit libertatea.ro.

Citeste si: VIDEO| Preotul Visarion Alexa rămâne sub control judiciar. Și alte femei îl acuză de hărțuire sexuală

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Îi fugeau mâinile pe sub bluză, pe sub sutien. Deși dânsul obișnuia să îmbrățișeze oamenii, asta nu mai părea deloc o îmbrățișare normală, părintească. Credeam că mi se pare. Am crezut chiar că vrea să mă testeze, că vrea să mă conving dacă vreau într-adevăr să urmez calea mănăstirii”, își amintește.

Continuă: „Ba chiar l-am întrebat. «Este acesta un test, părinte?». «Nu, nu este un test», mi-a răspuns”., povestește femeia, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Femeia a povestit totul unui alt preot

Femeia a povestit că a trecut prin momente de groază în chilia în care a mers să se spovedească.

„Când am fost la spovedanie ultima dată, în chilia dânsului, s-a oprit la un moment dat să se ducă la baie, care era undeva în spate.

(...) Când s-a întors, s-a postat în fața mea. Avea pantalonii desfăcuți și m-a forțat… Nu-mi venea să cred, eram în stare de șoc. I-am zis că nu vreau, am încercat să-l împing, țineam gura închisă și dinții încleștați. Se tot freca de mine… Nu am știut ce să fac atunci, am împietrit. L-am lăsat să-și facă damblaua, voiam doar să scap de acolo, să plec, să se termine mai repede. Mă rugam să se termine mai repede, în chilia aceea ticsită cu icoane și fotografii”, a mai povestit femeia.

Citeste si: Alte acuzatii pe capul lui Visarion Alexa

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Noi acuzații grave la adresa rapperului Sean "Diddy" Combs. Artistul a primit numeroase plângeri în ultimele luni- radioimpuls.ro

Victima s-a confesat unui alt preot român din Franța, însă acesta nu a văzut nimic anormal în gestul său: „Da, el îmbrățișează des. Dar nu cred că e ceva pătimaș în asta. Sau poate așa ați simțit”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si