Close sidebar
Close sidebar

Confesiunile unui miliardar rus, după ce Vestul i-a zdrobit averea: ”Nu ştiu cum să trăiesc”

Oligarhul rus Mihail Fridman a declarat într-un interviu că nu mai ştie cum să trăiască, la trei săptămâni după ce a fost lovit de sancţiunile Occidentului.

Diana Bostan,

Mihail Fridman, oligarh rus.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fridman, care are o  avere  netă de 10,1 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Billionaires Index, a fost sancţionat de Uniunea Europeană pe 28 februarie şi de Regatul Unit pe 15 martie.

Confesiunile unui miliardar rus, după ce Vestul i-a zdrobit averea

El a descris sancţiunile UE ca fiind ”nefondate şi inechitabile” la acea vreme şi a spus că le va contesta, potrivit Reuters.

De când a început invazia Ucrainei, averea lui Fridman a scăzut cu 4 miliarde de dolari, a raportat Bloomberg, potrivit Insider.

Citeste si: Secretarul general NATO: Înțeleg frustrarea președintelui Zelenskyi dar războiul nu trebuie să depășească granițele Ucrainei

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

”În ultima perioadă, nu mai ştiu cum să trăiesc. Nu ştiu. Chiar nu ştiu" a spus Fridman pentru Bloomberg. 

Fridman, cofondator al unei firmei de investiţii londoneze şi fost membru al consiliului de administraţie al unei companii bancare ruse, a declarat pentru Bloomberg că sancţiunile au însemnat, practic, îngheţarea ultimului său card bancar funcţional din Regatul Unit.

Oligarhul are o relație bună cu occidentul

Locuind în Marea Britanie, Fridman beneficiază de o alocaţie de 2.500 de lire sterline (3.300 de dolari) pe lună. Pentru a cheltui din bani, oligarhul trebuie să solicite o licenţă specială pe care guvernul britanic o va evalua îndeaproape.

Citeste si: Nicolae Ciucă: ”141 de state au votat pentru rezoluția de condamnare a agresiunii ruse și doar 5 au votat împotrivă!”

”Problemele mele pălesc în comparaţie cu problemele lor”, a spus Fridman pentru Bloomberg, referindu-se la ucrainenii prinşi în conflict.

Oligarhul rus susţine că are o relaţie bună cu Occidentul din cauza călătoriilor sale la Washington şi a unui program de burse al companiei bancare pe care l-a înfiinţat pentru cetăţenii americani, britanici şi germani în 2004.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI