Rand pe rand au fost gasite corpurile celor 5 femei si doua fetite- o filipineza de 6 ani si fiica romancei, de 8 ani. Toate fusesera date disparute de acasa.

Livia- o tanara de 36 de ani din Buzau- si fiica ei- Elena- in varsta de 8 ani- au disparut in Cipru, in urma cu trei ani. Nu le-a gasit nimeni de atunci.

Nici vii, nici moarte. Vestea sfarsitului teribil a venit din gura unui criminal in serie. In arest, criminalul- Nikos Metaxas- capitan in armata- a marturisit ca le-ar fi ucis.

Ca sa dovedeasca faptul ca el este autorul si ca sa gaseasca toate cadavrele, cipriotii au primit sprijinul unei echipe de specialisti din Marea Britanie, specializati in anchetarea crimelor in serie. Nu aveau experienta intrucat este primul caz de acest fel din istoria recenta a insulei, iar victime ar putea fi mai multe.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ofiterul ar fi racolat-o pe romanca pe internet, pe site-urile de matrimoniale, unde folosea pseudonimul "Orestis"- care este numele unui celebru cantaret grec.

Oroarea s-ar fi petrecut in apartamentul in care Livia locuia cu fiica ei, iar cadavrele azvarlite, apoi, in valize, intr-un putz inundat. Aici le-au gasit criminalistii, pe baza informatiilor date de calau la audieri.

Nikos Metaxas are 35 de ani si le-a spus politistilor ca, in total, a ucis sapte femei si copile.

Ramasite din trupurile lor au fost descoperite in aceeasi zona: langa mina abandonata de langa Nicosia.

La finele procesului, va primi una dintre cele mai dure pedepse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si