Momente de tensiune maximă au avut loc în ediţia din 30 noiembrie, între Doru Meseşan şi Giani Kiriţă. După un joc extrem de tensionat, la limită, s-a ajuns la ştafetă, în game-ul pentru eliminare. După ce Războinicii au reuşit să câştige punctul final, Doru Meseşan s-a dezlănţuit în faţa Faimoşilor. 

În acel moment Giani Kiriţă a venit spre Războinic şi l-a împins, iar Doru i-a răspuns în consecinţă.

De aici a pornit un întreg moment plin de furie, între Războinici şi Faimoşi. S-au aruncat vorbe grele, iar Războinicul era pe cale să cedeze în faţa atacului lui Giani,d ar colegii i-au fost aproape.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

De la ce pornit de fapt reacţia lui Doru? Ei bine, Războinicul a motivat ieşirea nervoasă pe care a avut-o. Doru s-a enervat după ce a văzut ce se întâmpla pe margine, atunci când Giani i-a impins pe Ionuţ şi pe Ana Otvoş, lovind-o destul de tare pe Războinică. 

Giani şi-a motivat gestul, spunând că cei doi ar fi stat prea aproape de steagul pe care Cristina Nedelcu trebuia să-l ridice în timpul ştafetei. 

Internauţii au luat foc şi au pornit o întreagă polemică pe reţelele de socializare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si