Close sidebar
Close sidebar

Conflict de proporţii, la Exatlon! De ce a degenerat situaţia dintre Giani Kiriţă şi Doru Meseşan!

Momente extrem de tensionate în ediţia Exatlon din 30 noiembrie. Giani Kiriţă se împinge violent cu Doru Meseşan.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Momente de tensiune maximă au avut loc în ediţia din 30 noiembrie, între Doru Meseşan şi Giani Kiriţă. După un joc extrem de tensionat, la limită, s-a ajuns la ştafetă, în game-ul pentru eliminare. După ce Războinicii au reuşit să câştige punctul final, Doru Meseşan s-a dezlănţuit în faţa Faimoşilor. 

În acel moment Giani Kiriţă a venit spre Războinic şi l-a împins, iar Doru i-a răspuns în consecinţă. De aici a pornit un întreg moment plin de furie, între Războinici şi Faimoşi. S-au aruncat vorbe grele, iar Războinicul era pe cale să cedeze în faţa atacului lui Giani,d ar colegii i-au fost aproape.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

De la ce pornit de fapt reacţia lui Doru? Ei bine, Războinicul a motivat ieşirea nervoasă pe care a avut-o. Doru s-a enervat după ce a văzut ce se întâmpla pe margine, atunci când Giani i-a impins pe Ionuţ şi pe Ana Otvoş, lovind-o destul de tare pe Războinică. 

Giani şi-a motivat gestul, spunând că cei doi ar fi stat prea aproape de steagul pe care Cristina Nedelcu trebuia să-l ridice în timpul ştafetei. 

Internauţii au luat foc şi au pornit o întreagă polemică pe reţelele de socializare. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI