Un incident de-a dreptul șocant a avut loc la stația de metru Basarab. Un paznic a fost atacat cu spray lacrimogen după ce a observat doi bărbați care au încercat să intre în magistrală în același timp, folosind o singură cartelă de acces, potrivit informațiilor transmise de digi24.ro.

Conflict la stația de metrou Basarab. A fost folosit spray-ul lacrimogen

Scandalul a avut loc în această după amiază.

Doi bărbați în vârstă de 22, respectiv 60 de ani, au încercat să intre în magistrală, folosind aceeași ceartă de acces. Asta presupune că ambii au intrat printre turnicheți în același timp.

Citește și: Ștefan s-a aruncat în fața trenului, la doar 26 de ani. A lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii orfani. "Te iubim și te voi iubi, dragă tati/soț"

Acțiunea celor doi bărbați a fost observată de paznici. Se pare că în momentul în care aceștia au fost opriți de bărbatul de la pază, persoana în vârstă de 60 de ani a folosit spray lacrimogen pentru a-l îndepărta.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Cei doi bărbați care au generat scandalul și au folosit spray-ul lacrimogen au fost conduși de polițiștii ajunși la fața locului, la secție.

Cercetările pentru a afla circumstanțele exacte în care s-a produs scandalul sunt continuate de Brigada de Poliţie pentru Transport Public- Serviciul Poliţie Metrou.

Citește și: O tânără de 19 ani a murit după ce a fost atacată de urs, la Bușteni. Fata făcea un traseu montan cu iubitul său, când a fost aruncată într-o râpă de animal

Ce au transmis autoritățile?

"Astăzi, 9 iulie 2024, în jurul orei 14:20, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Brigada de Poliţie pentru Transportul Public, a fost sesizată cu privire la faptul că, în staţia de metrou Basarab, din Sectorul 1, mai multe persoane s-ar agresa fizic. Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constat că cele sesizate se confirmă. Au fost identificaţi doi bărbaţi, în vârstă de 22, respectiv 60 de ani, care au fost conduşi la sediul subunităţii. Precizăm faptul că în timpul evenimentului bărbatul în vârstă de 60 de ani ar fi folosit un spray iritant-lacrimogen, care a fost ridicat de poliţişti", se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si