Un conflict a izbucnit între două persoane, iar una dintre ele s-a ales cu mai multe lovituri de cuțit, în zone vitale. La sosirea jandarmilor, bărbatul a început să îi amenințe și pe ei, acesta fiind arestat. Conflictul a avut loc în zona brașoveană Hărman.

Citeste si: VIDEO| Bărbatul care a atacat două femei în Capitală, arestat pentru 30 de zile

„La data de 20 august 2022, în locuinţa persoanei vătămate A.N.O., situată in localitatea Hărman, județul Braşov, pe fondul unui conflict aparent spontan, inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un cuţit, în zone vitale, respectiv abdomen şi spate, numai intervenţia vecinilor a făcut ca fapta să rămână în formă tentantă”, au spus procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

În momentul în care bărbatul a fost surprins de autorități, a avut aceleași ieșiri violente și față de aceștia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„La aceeași dată, a ameninţat echipajul de jandarmi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, sosit la faţa locului ca urmare a apelurilor efectuate de cetăţeni, simulând împungerea jandarmilor cu ajutorul unui cuţit”, au mai precizat anchetatorii.

Citeste si: Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a lovit și înjunghiat pasagerul din dreapta sa

Inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


„În baza art. 226 al. 1 Cod de Procedură Penală raportat la art. 223 al. 2 Cod de Procedură Penală şi art. 202 al. 1, 3, 4 lit. e Cod de Procedură Penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov şi, pe cale de consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului M. B., pentru săvârşirea infracţiunilor de:- tentativă de omor prevăzută de art. 188 al. 1 Cod penal cu aplicarea art. 32 al. 1 Cod penal- ultraj preăzută de art. 257 al. 1, 4 Cod penal raportat la art. 206 al. 1 Cod penal, totul cu aplicarea art. 38 al.1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 21.08.2022 şi până la data de 19.09.2022, inclusiv.

Citeste si: Un autobuz a căzut într-o prăpastie în Kashmir. 6 polițiști de frontieră indieni au decedat

Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului M. B. Executorie. Onorariul pentru apărătorul desemnat din oficiu, avocat Ticușan Andreea, în cuantum de 626 lei, se va înainta Baroului Braşov din fondurile Ministerului Justiţiei. În baza art. 275 al. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de a formula contestaţie în 48 ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa Camerei de consiliu, astăzi, 21.08.2022,

ora 10:10”, se arată în decizia instanței.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si