Close sidebar
Close sidebar

Confruntarea teribila intre Razboinici si Faimosi a inceput aseara, la 19:30! "Exatlon", primul loc pe National!

Peste un milion si jumatate de romani au urmarit, aseara, probele dificile prin care au trecut concurentii celui de-al doilea sezon al reality-ului

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inclestarea dintre Faimosi si Razboinici a inceput la "Exatlon"! Spiritele s-au incins inca de la prima editie a show-ului, primele obstacole le-au pus deja probleme serioase concurentilor.

Cateva dintre suprizele noului sezon au fost comunicate de Cosmin Cernat, prezentatorul si comentatorul show-ului, si "traite" pe propria piele de concurenti: trasee cu grad de dificultate mult mai mare ca in sezonul precedent, care deja au facut si primele "victime", o noua modalitate de eliminare din concurs, exclusiv prin proba sportiva, si faptul ca una dintre cele mai importante batalii va fi cea pentru vila- spatiul confortabil, plasat intr-un peisaj fabulos, luand locul fostei case. In confruntarea pentru vila, Razboinicii au castigat detasat. Tot echipa Razboinicilor a castigat si premiul constand in momente de relaxare,  cu popcorn si film.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Editia de aseara a plasat Kanal D pe primul loc in topul audientelor, cu 6,9% Rating si 17,4% cota de piata, pe publicul National. 1.666.000 de telespectatori urmareau Kanal D in minutul de aur, inregistrat la 20:50, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania. 

Scorul era de 7 la 3 in favoarea Razboinicilor si se faceau strategiile pentru urmatoarea runda de jocuri. Yamato Zaharia, din echipa Faimosilor, si Iulian Pitea, de la Razboinici, urmau sa intre pe toboganul cu apa, care pusese deja probleme serioase concurentilor. Naomi Musca si Beatrice Olaru au trecut prin momente de panica in piscina si a fost nevoie de interventia salvamarilor pentru a le scoate in siguranta din apa.

What’s UP a trecut si el prin momente delicate aseara, artistul nu si-a mai putut stapani lacrimile, starea lui fiind zdruncinata atat de impactul cu primul traseu, extrem de dificil, dar si de conflictul verbal cu Iulian Pitea.

In aceasta seara, de la 19:30, urmeaza un nou episod plin de tensiune! Cum vor face fata Faimosii si Razboinicii noilor incercari si ce suprize le rezerva jocurile veti afla urmarind o noua editie plina de neprevazut si probe uluitoare, la "Exatlon"!     

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI