Liviu Munteanu incasa pentru functia de director suma de 4.900 de lei. El a decis sa revina ca medic chirurg, pentru ca salariul lunar este de 10.900 de lei.

Liviu Munteanu este de parere ca, din cauza legii salarizarii, nu vom mai avea medici ca si maganeri de spital, deoarece diferenta dintre salarii este foarte mare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Am renuntat la functia de manager al spitalului din cauza salarizarii. Salariul meu de manager nu s-a modificat deloc, n-a crescut, iar salariile medicilor, asa cum stiti, s-au cam dublat. Practic, acum castig dublu. Nu discutam despre sporuri, ci doar despre salariul de bază.

Adica, un manager nu are niciun spor. Inainte, ca manager castigam 4.900 de lei, acum castig 10.900 de lei. Nu mi se pare o situatie normala, avand in vedere ca un manager are mai multe responsabilitati. Normal mi s-ar parea ca orice manager de institutie sa aiba cel mai mare salariu, pentru ca el raspunde de tot. Niciodata nu cred ca veti mai vedea vreun medic manager de spital.", a declarat Liviu Muntean.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si