Close sidebar
Close sidebar

Consilierul lui Iohannis acuzat de santaj castiga 9.000 de lei pe luna

Consilierul prezidenţial Andrei Muraru şi fratele acestuia sunt cercetati pentru santaj si folosirea de informatii nedestinate publicarii.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Consilierul prezidential Andrei Muraru si fratele lui sunt cercetati in urma unei decizii definitive  date de magistratii Judecatoriei Sectorului 5, care au admis plangerea lui Corneliu Turianu, membru al CNSAS, fata de ordonanta de clasare data de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5. Practic, s-a luat decizia ca un dosar clasat să fie trimis inapoi la procurori. Se pare ca din arhiva ministerului Justitiei au disparut documente care contineau date referitoare la mai multe persoane din cadrul ministerului.

Presupusul furt de documente ar fi avut loc in anul 2007, cand ministru era Tudor Chiuariu. Andrei Muraru este consilier prezidential la Departamentul Relatii cu Autoritatile Publice si Societatea Civila si a castigat in 2015, conform declaratiei de avere, 107.446 de lei, adica 8.953 de lei pe luna. Tot anul trecut, Muraru a fost recompensat cu 2.000 de lei, premiu la Gala Oamenii Timpului Iasi, bani pe care i-a donat Fundatiei Principesa Margareta.
Consilierul presidential detine un apartament in Bucuresti si are datorii la banci, impreuna cu sotia, de aproximativ 45.000 de euro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI