Close sidebar
Close sidebar

Consiliul General al Municipiului Bucuresti si-a dat acordul pentru constructia primului centru de transplant multi-organ din S-E Europei. Tot azi de dezbat si proiectele de amenajare urbana

Consiliul General al Municipiului Bucuresti si-a dat acordul ca pe terenul pe care il detine de pe bulevardul Ion Mihalache sa se construiasca primul centru de transplant multi-organ din sud-estul Europei, in cadrul spitalului clinic "Sfanta Maria". Tot astazi, Consiliul General al Muncipiului Bucuresti va decide daca aproba cele 19 proiecte de amenajare urbana, care ar urma sa dea o noua fata Capitalei.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Centrul de transplant se va realiza in parteneriat cu Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, in subordinea municipalitatii, si Primaria sectorului 1 si va fi practic o extensie a spitalului.

"Proiectul de investitii realizarea unui corp de spital unit prin pasarele de cladirea existenta si care sa functioneze impreuna cu aceasta, corp care trebuie vazut ca o intregire a spitalului existent si care trebuie sa functioneze impreuna cu aceasta din urma ca un organizm unic, coerent si bine organizat", se arata in hotararea adoptata, potrivit hotnews.ro.

Tot astazi, Consiliul General al Muncipiului Bucuresti va decide daca aproba investitiile de aproximativ 925 milioane de lei pentru amenajarea mai multor spatii publice.

Printre proiectele ce se vor discuta se numara: amenajarea Pietei Constitutiei si a unui parcaj subteran pe trei niveluri, amenajarea unui pod pietonal peste Dambovita in dreptul strazii Lipscani si doua parcaje subterane, reamenajarea Parcului Izvor, reamenajarea spatiului verde de la Sala Paltului si construirea a doua parcaje subterane, un traseu de piste de biciclete in centrul orasului, un muzeu al multiculturalismului pe str Franceza, etc.

Iata cum ar trebui sa arate cateva dintre cele 19 proiecte.

Amenajarea Pietei  Constitutiei si a unui  parcaj subteran

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

 

Modernizare spatiu urban public Sala Palatului cu parcaj subteran

 

Modernizare spatiu public urban Piata de Flori George Cosbuc

Pod Mihai Voda

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI