Diana Buzea, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Subiectul principal: consumul de droguri în rândul elevilor și tinerilor

„În aceste momente are loc ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării. Este o ședință extrem de importantă, iar pe ordinea de zi a fost semnalată problema consumului de droguri, în special, în școli. Este prima dată când această problemă este discutată în CSAT.

De altfel, vă reamintesc faptul că în urmă cu aproximativ o lună, inclusiv președintele Klaus Iohannis a precizat că această problemă este una de securitate națională. Nu a fost singurul care a făcut astfel de declarații. Și premierul a vorbit despre acest lucru, inclusiv Ministrul Justiției. La ședința de astăzi participă președintele țării, șefii serviciilor secrete, premierul, dar și miniștrii de resort.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totodată, în ședința CSAT se va discuta și despre războiul de la granița noastră, care rămâne o temă de actualitate în contextul în care se vorbește despre securitatea la nivelul Mării Negre, după ce mai multe rămășițe de drone au ajuns pe teritoriul țării noastre.”, transmite  Diana Buzea, reporter Kanal D.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si