Summitul NATO de la Vilnius va avea loc în perioada 11-12 iulie, acolo unde va fi prezentă și țara noastră.

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării se reuneşte la Palatul Cotroceni

Pe parcursul ședinței vor fi abordate obiectivele României pentru Summitul NATO de la Vilnius, Republica Lituania, din perioada 11-12 iulie 2023.

Citește și: Iohannis, după semnarea decretelor de promulgare: „România Educată”, proiectul meu de suflet, devine acum realitate. Este, iată, un angajament îndeplinit!”

O altă temă de discuție va face referire și la forţele armate ale României care pot fi puse la dispoziţie pentru participarea la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român în anul 2024. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-EXCLUSIV- Senatul României: O „ploaie” de avertismente pentru parlamentarii care sunt rugați să fie atenți la podeaua umedă

Membrii Consiliului Suprem de Apărare a Ţării vor discuta şi alte tematici de actualitate din domeniul securităţii naţionale.

Ultima ședință a CSAT a avut loc pe 11 aprilie, atunci când a fost decisă achiziţionarea de avioane de ultimă generaţie F-35.

Citește și: LIVE TEXT- VIDEO- Guvernul Ciolacu a depus jurământul la Cotroceni. Klaus Iohannis: „Vă doresc să nu pierdeţi din vedere pentru ce aţi jurat”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si