Pe lângă Cluj-Napoca, Brașov, Iași și București, acum și Constanța intră în programul de city break. Din luna septembrie, turiștii vor putea vizita orașul de la malul mării într-un circuit organizat, extrem de avantajos la preț

Citește și: Cea mai vizitată țară de români, în vacanțe, a impus o taxă turistică. Cât trebuie să scoți acum din buzunare pentru cateva zile de relaxare

Corina Martin, președinte de onoare RESTO Constanța: ”City break la Constanța înseamnă tarife speciale, cele mai mici din perioada extrasezonului. Cu intrare gratuită la muzee sau atracțiile din Constanța și cu transport gratuit pentru a ajunge la aceste atracții. Turiștii au posibilitatea accesului la piscine interioare, facilități de spa și repunere în formă, dar și de a participa la degustări de vinuri, croazieră de o zi în Deltă sau excursie în minunata Dobrogea pe care o promovăm.”

Pachetul va include și un voucher cu un discount de 10% care va putea fi utilizat la orice restaurant din portul turistic Tomis pentru un prânz autentic pescăresc.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În extrasezon, adică până la data de 15 iunie, litoralul este mai ieftin cu până la 70%. La fel și după încheierea sezonului estival.

Ștefan Necula, directorul unei agenții de turism: ”În perioada vacanței de 1 iunie, tarifele pornesc de la 132 lei pe noapte, la un hotel de trei stele în stațiunea Mamaia. Avem foarte multe posibilități de a petrece timpul liber în Constanța, avem Muzeul de Istorie, Delfinariul, acvariul.”

Ce pot vizita turiștii care aleg Constanța

Specialiștii în turism speră ca orașul de la malul mării să fie viu și să aducă prosperitate nu doar trei luni pe an. Iar potențial de distracție și relaxare există chiar și atunci când vremea nu e de plajă.

Raluca Sevastru, corespodent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

”Cu doar 30 de lei de persoană vă puteți plimba cu barca în largul mării sau puteți opta pentru această roată panoramică. Veți putea vedea orașul vechi, portul, moscheea, clădirile emblematice și marea de la 36 de metri înălțime. Această experiență costă 25 de lei și durează 6 minute.”, transmite Raluca Sevastru, corespodent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si