Suparati, parintii s-au strans in fata scolii pentru a discuta cu primarul, doar ca acesta a plecat din localitate. Parintii sustin ca leaganul nu avea niciun element de siguranta, nu era ancorat in pamant.
Sase copii de clasa zero si clasa a doua se dadeau in legan cand acesta a cazut. Trei dintre copii au ramas prinsi sub structura de lemn. Unul dintre acestia, in varsta de 8 ani, a suferit rani grave la cap.
Mama copilului a declarat ca: "E posibil sa ramana nenorocit pe toata viata. Mi-au zis ca peste o saptamana cheagul ala poate sa duca la creier".
Ioan Roman, primarul comunei Lumina: "E un eveniment neplăcut pentru mine ca administraţie, pentru şcoală ca instituţie. Nu voiam să se întâmple treaba asta, dar s-a întâmplat. Mai grav este că copiii aceia suferă. S-au speriat, au fost şi puţin loviţi sau mai mult, în funcţie de fiecare cum consideră".
Primarul nu spune că va înlocui leagănele, ci doar a interzis temporar accesul la locul de joacă, scrie Digi24.

Suparati, parintii s-au strans in fata scolii pentru a discuta cu primarul, doar ca acesta a plecat din localitate.Acestia sustin ca leaganul nu avea niciun element de siguranta, nu era ancorat in pamant.

Sase copii de clasa zero si clasa a doua se dadeau in legan cand acesta a cazut.

Trei dintre copii au ramas prinsi sub structura de lemn. Unul dintre acestia, in varsta de 8 ani, a suferit rani grave la cap. Mama copilului a declarat ca: "E posibil sa ramana nenorocit pe toata viata. Mi-au zis ca peste o saptamana cheagul ala poate sa duca la creier".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

I oan Roman, primarul comunei Lumina: "E un eveniment neplăcut pentru mine ca administraţie, pentru şcoală ca instituţie. Nu voiam să se întâmple treaba asta, dar s-a întâmplat. Mai grav este că copiii aceia suferă. S-au speriat, au fost şi puţin loviţi sau mai mult, în funcţie de fiecare cum consideră". Primarul nu spune că va înlocui leagănele, ci doar a interzis temporar accesul la locul de joacă, scrie Digi24.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si