Potrivit poliției, bărbatul deținea ilegal arma cu aer comprimat.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au autosizat în urma unui denunț referitor la o persoană, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Roșiorii de Vede, care deținea ilegal o armă ilegală.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Două focare de coronavirus descoperite la Spitalul din Ploiești. Internările au fost sistate

60 de zile de control judiciar

„Poliţiştii au depistat persoana în cauză şi au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului său, care se afla parcat în faţa unui hotel de pe raza municipiului Constanţa. În portbagajul vehiculului, poliţiştii au descoperit o puşcă cu aer comprimat, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţinea permis de port armă, iar aceasta nu era înscrisă în Registrul Naţional al Armelor”, potrivit comunicatului de presă transmis de IPJ.

Citeste si: Locul unde ai șanse de 5 ori mai mari să te infectezi cu coronavirus

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus pe numele bărbatului măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si