Tribunalul Constanţa a respins, vineri, contestaţia lui Victor Emanuel Boţ împotriva decizia Judecătoriei Constanţa din data de 8 iunie, prin care a fost arestat preventiv.

Bărbatul a fost obligat de Tribunalul Constanţa la plata sumei de 100 de lei reprezentând cheltuieli judiciare.

Decizia de vineri a Curţii de Apel constanţa este definitivă.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în 16 mai, o fată în vârstă de 11 ani se afla la cabinetul medicului homeopat Victor Emanuel Boţ, pentru o şedinţă de reflexoterapie.



"Profitând de calitatea sa de medic şi abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, a constrâns-o pe aceasta să se supună unui act intim realizat de inculpat asupra persoanei vătămate, penetrând-o parţial, fără a-i provoca deflorarea”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Medicul homeopat a fost iniţial reţinut de către  procurori, apoi prezentat Judecătoriei Constanţa pentru arestare preventivă, iar instanţa a decis ca bărbatul să petreacă următoarele 30 de zile după gratii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si