Close sidebar
Close sidebar

Constanţa: Medicul acuzat că a abuzat o fată de 11 ani rămâne în arest. Decizia este definitivă

Medicul homeopat acuzat că a abuzat o fată în vârstă de 11 ani în timp ce aceasta se afla la tratament în cabinetul său rămâne în arest preventiv, a decis, vineri, Tribunalul Constanţa, hotărârea instanţei fiind definitivă.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Tribunalul Constanţa a respins, vineri, contestaţia lui Victor Emanuel Boţ împotriva decizia Judecătoriei Constanţa din data de 8 iunie, prin care a fost arestat preventiv.

Bărbatul a fost obligat de Tribunalul Constanţa la plata sumei de 100 de lei reprezentând cheltuieli judiciare.

Decizia de vineri a Curţii de Apel constanţa este definitivă.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în 16 mai, o fată în vârstă de 11 ani se afla la cabinetul medicului homeopat Victor Emanuel Boţ, pentru o şedinţă de reflexoterapie.

"Profitând de calitatea sa de medic şi abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, a constrâns-o pe aceasta să se supună unui act intim realizat de inculpat asupra persoanei vătămate, penetrând-o parţial, fără a-i provoca deflorarea”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Medicul homeopat a fost iniţial reţinut de către  procurori, apoi prezentat Judecătoriei Constanţa pentru arestare preventivă, iar instanţa a decis ca bărbatul să petreacă următoarele 30 de zile după gratii.

Citeste si: Câte zile de vacanță vor avea elevii de Crăciun și de Revelion! Calendarul anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citeste si: Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București- wowbiz.ro

Citeste si: Un american va fi executat marți deși chiar cei care l-au acuzat de crimă susțin acum că este nevinovat- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI