Potrivit reprezentantilor Directiei Regionale de Drumuri si Poduri  (DRDP) Constanta, opt autovehicule au fost blocate joi dupa-amiaza pe DN22, intre localitatile Tariverde si Palazu Mic, dupa ce un autotren a derapat si a blocat ambele sensuri de mers. La fata locului s-au deplasat 13 utilaje ale DRDP, care au reusit sa indeparteze autotrenul si sa elibereze carosabilul. Patru din cele opt autovehicule au fost tractate si scoase din zona respectiva, actionandu-se in prezent pentru deblocarea celorlalte patru autovehicule.

De asemenea, a fost trimisa si o autospeciala senilata pentru a participa la interventie.

Pe segmentul de drum respectiv este in vigoare o restrictie de circulatie pentru vehicule cu masa mai mare de 3,5 tone.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La ora transmiterii acestei stiri, vizibilitatea este zero, viteza vantului fiind de peste 80 km/h pe sectorul de drum pe care se intervine.

De asemenea, circulatia pe podul nou de la Agigea a fost blocata timp de cateva zeci de minute dupa ce un TIR s-a rasturnat si a blocat ambele sensuri de mers.

TIR-ul a fost repus pe porti in cele din urma, iar circulatia s-a putut desfasura pe celalalt pod din zona Agigea.

Totodata,  o masina a fost avariata in municipiul Constanta, dupa ce un gard s-a prabusit pestea ea. Incidentul a avut loc pe strada stefan Mihaileanu, iar autoturismul era parcat pe trotuar chiar in fata gardului respectiv.

In

prezent, pompierii din cadrul ISU Dobrogea intervin pentru a ridica tencuiala cazuta pe o casa de pe fatada unui bloc, interventia avand loc in zona Piata Chiliei din municipiul Constanta.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si