UPDATE- Bărbatul a fost prins de poliţişti, pe faleza din Eforie.

Un poliţist a fost înjunghiat pe stradă, în Eforie Nord

ŞTIREA INIŢIALĂ- Conform anchetatorilor, marţi seara, un apel la 112 a anunţat că în Eforie Nord, un bărbat ar fi recalcitrant şi s-ar manifesta violent pe stradă. Acolo s-au deplasat doi poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Eforie care au încercat să stea de vorbă cu bărbatul respectiv.

El a refuzat să se legitimeze, a devenit violent, a scos un cuţit cu care l-a înjunghiat pe unul dintre poliţişti în zona abdominală.

Agresorul a fugit apoi, poliţiştii au pornit în urmărirea lui, iar unul dintre ei a tras două focuri de avertisment, fără a reuşi prinderea acestuia.

O ambulanţă chemată la locul incidentului l-a preluat pe poliţistul rănit şi l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. Acesta era conştient şi stabil în momentul când au sosit cadrele medicale.

Agresorul a fost identificat, are 42 de ani şi este din Eforie, fiind căutat de poliţişti.

Citeste si: Nou protest al poliţiştilor în faţa MAI şi a mai multor prefecturi din ţară

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si