Potrivit politistilor, pe data de 1 ianuarie, in jurul orei 4.50, un barbat in vârsta de 20 de ani, din Valu lui Traian, conducea un autoturism pe DN3, iar la un moment, chiar la intrarea in localitate, a accidentat doi barbati care traversau strada prin loc nepermis si fara sa se asigure.
in urma impactului, unul dintre barbati a murit, iar celalalt, in vârsta de 32 de ani, a fost grav ranit, fiind transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru ingrijiri medicale.
Politistii de la Serviciul Rutier Constanta continua cercetarile in acest caz.

Potrivit politistilor, pe data de 1 ianuarie, in jurul orei 4.50, un barbat in vârsta de 20 de ani, din Valu lui Traian, conducea un autoturism pe DN3, iar la un moment, chiar la intrarea in localitate, a accidentat doi barbati care traversau strada prin loc nepermis si fara sa se asigure, scrie news.ro.

In urma impactului, unul dintre barbati a murit, iar celalalt, in vârsta de 32 de ani, a fost grav ranit, fiind transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru ingrijiri medicale.
Politistii de la Serviciul Rutier Constanta continua cercetarile in acest caz.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si