Potrivit reprezentantilor ISU Dobrogea, in urma accidentului, trei persoane au murit si una a fost grav ranita, fiind in coma. Cele patru persoane se aflau in autoturism si au ramas incarcerate, pentru scoaterea lor fiind nevoie de interventia echipajelor de descarcerare.

Barbatul aflat in coma are 30 de ani si a fost preluat de elicopterul SMURD.
 

Citeste si: Un ginere si-a dus soacra de 90 de ani la gunoi. Explicatia barbatului este halucinanta

In autobuz se aflau opt calatori si soferul.

Conform Serviciului de Ambulanta Constanta, pe langa barbatul in coma, la spital au fost transportate si sapte persoane din autobuz, acestea fiind cu politraumatisme

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La eveniment au fost prezente trei ambulante SMURD, trei ambulante de la Serviciul Judetean, autospeciala de descarcerare, elicopterul SMURD, autospeciala de transport personal si victime multiple, o autospeciala cu modul de descarcerare.

Initial a fost alertat si elicopterul SMURD de la Galati, dar nu a mai fost nevoie de interventia acestuia.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) un grav accident de circulatie s-a produs pe DJ 222, in judetul Constanta, fiind implicate un autoturism si un autobuz cu persoane.

La nivelul judetului Constanta fiind activat Planul Rosu de Interventie. Accidentul rutier s-a petrecut intre localitatile Medgidia si Cuza Voda, mai multe echipaje de politisti fiind la fata locului.

In acest moment, circulatia este oprita pe ambele sensuri de mers, iar politistii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc accidentul.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si