Este zi de doliu în lumea fotbalului românesc! Constantin Anghelache a decedat la vârsta de 78 de ani. Nefericitul eveniment a avut loc vineri, 18 octombrie, în jurul orei 01:00. 

Constantin Anghelache a fost președinte al clubului Dinamo între anii 1985 și 1990. După Revoluție, acesta a fost adus de Mircea Lucescu la Rapid. 

Citește și: Ion Țiriac, internat într-un spital din Austria. Care este starea de sănătate a miliardarului? Ilie Năstase a făcut primele declarații: „S-a internat”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

În 2013 s-a întors la Dinamo, club pe care l-a condus până în anul 2015, atunci când s-a încheiat colaborarea. Chiar dacă a fost mai cunoscut pentru activitatea din fotbal, Constantin Anghelache a fost profesor universitar de economie.

„Clubul CSO Tricolorul Breaza își exprima regretul pentru trecerea in neființa a fostului conducător al grupării brezene din perioada 2001-2010, Constantin Anghelache.  Sub conducerea lui Constantin Anghelache echipa de fotbal a reușit doua mari performante, in anul 2001 a reușit promovarea in Liga a 3 a, iar in anul 2009 a promovat in Liga a 2 a.

Condoleanțe familiei si apropiaților!”, au anunțat cei de la CSO Tricolorul Breaza.

Citește și: Antrenamente sportive pentru deținuți, oferite de Federația Română de Fotbal. 17 deținuți de la Jilava sunt implicați în faza inițială a proiectului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si