Close sidebar
Close sidebar

Consumi ton la conserva? Trebuie neaparat sa nu mai faci ASTA! Ce pericol se ascunde in ele - Cercetatorii sunt socati de ce au aflat!

Desi sunt considerate a fi un aliment extrem de sanatos, se pare ca lucrurile nu stau deloc asa si conservele de ton constituie un adevarat pericol pentru sanatatea noastra.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Specialistii de la Universitatea Binghamton din New York au descoperit un pericol ascuns si extrem de nociv pentru sanatatea noastra. In urma cercetarilor efectuate s-a aflat ca tonul la conserva contine cea mai mare cantitate de zinc dintre toate produsele, aceasta cantitate fiind de 100 de ori mai mare decat cantitatea considerata sigura pentru organismul uman.

Citeste si: Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu- Piteşti- kanald.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Consumul excesiv de zinc duce la disfunctii la nivelul intestinului. Zincul se depune pe peretii intestinului si deregleaza functia acestuia de absorbtie a nutrientilor. Acest lucru duce la cresterea riscului ca toxinele sa ajunga mult mai usor in sange.

Excesul de aport de zin poate duce si la convulsii, febra, varsaturi si stari de lesin. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI