Close sidebar
Close sidebar

Mama contabilei din Bihor care a fost torturată ore în șir de copiii unui patron pentru care lucra, declarații cutremurătoare: ”Au zbierat că să-mi fie rușine”

Mama tinerei contabile care a fost sechestrată și torturată ore în șir a făcut mărturisiri cutremurătoare legate de agresorii victimei.

M.A.,

Mama contabilei care a fost torturată de copiii unui patron pentru care lucra, mărturisiri cutremurătoare: ”Au zbierat că să-mi fie rușine”

[Sursa foto: Antena 3]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Contabilă sechestrată și umilită de copiii unui patron pentru care lucra

Cazul de o cruzimă rară din Bihor a ajuns în atenția polițiștilor. Primele informații arată că fiul și fiica unui angajator au acționat în acest fel întrucât bănuiau că victima ar fi amanta tatălui lor.

Femeia abia a scăpat cu viață după ce a fost sechestrată și torturată ore bune de cei doi agresori, care erau supărați din cauză că părinții lor au divorțat.

În această poveste șocantă mai apare un personaj, anume logodnicul fetei, pompier militar de profesie, care i-ar fi ajutat pe cei doi în planul lor diabolic.  

Cei trei agresori au fost reținuți, angajatul ISU fiind anchetat de Parchetul Militar. 

Citeste si: VIDEO| Femeie schingiuită din răzbunare, de fiii fostului primar

„Au zbierat că să-mi fie rușine!”

Mama victimei povestește calvarul prin care a trecut fiica ei. Aceasta ar fi fost chemată la muncă în ziua ei liberă pentru a ajuta la niște plăți.

De acolo a început coșmarul.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Au închis ușile, au tăiat hainele de pe ea, au dezbrăcat-o, au început să o lovească cu pumnii și picioarele”, a povestit mama victimei, potrivit antena3.ro.

Citeste si: FOTO| Fiul lui Laurențiu Reghecampf, postare acidă la adresa tatălui său, după divorțul acestuia de Anamaria Prodan: „Ai murit pentru mine!”

Scenele halucinante nu s-au oprit aici, însă.

Femeia a fost urcată apoi în mașina agresorilor, care au dus-o acasă și au aruncat-o în curtea mamei sale. 

”Au zis hai să vă luați c**** și au deschis ușa de la mașină și era acolo chircită, în pielea goală, tunsă cheală și au prins-o unul de o parte, unul de alta și au venit și au aruncat-o aici în curte și au zbierat că să-mi fie rușine”, a mai povestit, încă șocată de cele întâmplate, mama contabilei, potrivit antena3.ro.

Cei trei agresori, reținuți

Fiul patronului la care lucra contabila, în vârstă de 29 de ani, sora lui cu 2 ani mai mică și logodnicul acesteia, subofițer la pomperi, vor fi cercetați pentru faptele oribile pe care le-au comis. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Vecinii angajatului ISU spun că tânărul, în vârstă de 31 de ani, ar fi suferit o depresie după ce s-a despărțit de fiica omului de afaceri. Ulterior, cei doi s-au împăcat, iar subofițerul ar fi făcut orice să îi reintre în grații fetei. 

Citeste si: Antonia a rupt tăcerea după divorțul de fostul soț și confirmă nunta cu Alex Velea: "Am avut o situație personală cu fosta mea relație(...) Îmi doresc o nuntă mai intimă"

După scenele teribile la care a fost supusă, victima și mama sa au sunat la 112. Tânăra, mamă a doi copii, a ajuns la spital, acolo unde medicii au constatat că a suferit o fractură la genunchi, are o coastă ruptă, traumatism cerebral, dar și multiple vânătăi la nivelul corpului. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI