În urma exploziilor din Crevedia, mai mulți oameni și-au pierdut locuințele. Pentru a le veni în ajutor, primăria Crevedia le-a oferit posibilitatea de a se muta în containere modulare. În schimb, oamenii sunt revoltați și nu doresc să locuiască în containerele puse la dispoziție de primărie.

Marcel Ciolacu a declarat că oamenii care și-au pierdut locuințele în urma exploziilor, vor fi ajutați să le reconstruiască, cu bani din fondul de rezervă, privat, al prim-ministrului.

În loc de case, containere modulare

În urma exploziilor din Crevedia, 7 familii au rămas fără acoperiș deasupra capului. Casele acestora au fost distruse în totalitate.

Pe lângă cele 7 case distruse complet, alte aproape 80 de locuințe sunt afectate în urma exploziilor de la stația GPL din Crevedia.

În ajutorul acestora a intervenit primăria Crevedia. Printr-o cerere aprobată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, primăria din Crevedia a oferit oamenilor rămași fără locuințe, cinci containere modulare pentru a se muta. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

După ce și-au pierdut locuințele în urma exploziilor de la stația GPL, sunt nevoiți să se mute în containere modulare, oferite de primărie.

După ce și-au pierdut locuințele în urma exploziilor de la stația GPL, sunt nevoiți să se mute în containere modulare, oferite de primărie.

[Sursa foto: Colaj Facebook/ containermodular.ro]

Containerele modulare sunt deja amplasate în Crevedia și au diverse facilități, printre care aerotermă, aragaz, butelie, paturi, dar și un grup sanitar, potrivit euronews.ro.

Din nefericire pentru conducerea din Crevedia, nu toți oamenii sunt de acord cu mutarea în containerele modulare. Aceștia sunt revoltați de decizia primăriei și solicită, în schimb, ajutor pentru reconstruirea caselor pierdute în urma exploziei.

Citește și: UPDATE- Explozii la o staţie GPL din Crevedia: 58 de victime. Premierul anunță controale la toate stațiile GPL din țară

Containere modulare ca locuință pentru oamenii din Crevedia. Ciolacu: "Sunt 7 case afectate, 3 aproape în integralitate, toţi vor fi ajutaţi"

Containere modulare ca locuință pentru oamenii din Crevedia. Ciolacu: "Sunt 7 case afectate, 3 aproape în integralitate, toţi vor fi ajutaţi"

[Sursa foto: Colaj Facebook]

Marcel Ciolacu a promis reabilitarea caselor distruse de explozie

În urmă cu două săptămâni, după explozile de la stația GPL, care funcționa ilegal în Crevedia, Marcel Ciolacu a declarat că va susține reabilitarea caselor distruse din fondul de rezervă, privat, pe care îl deține.

"Era normal ca împreună cu domnul ministru (ministrul de Interne- n.r.) să ne deplasăm şi la faţa locului. A venit şi a insistat foarte mult, cum era şi normal, domnul preşedinte al Consiliului Judeţean să vedem situaţia cu persoanele afectate de explozie. Se organizează preşedintele Consiliului Judeţean, va face şedinţă de îndată cu toate măsurile care trebuiesc luate astfel încât toate persoanele afectate să primească ajutor, urmând ca după evaluări şi noi să luăm măsurile din fondul de rezervă al prim-ministrului. Deja am făcut această promisiune. Sunt 7 case afectate, 3 aproape în integralitate, toţi vor fi ajutaţi, după ce se fac evaluările", a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: VIDEO- Procurorul care anchetează dosarul Crevedia a cerut arestarea preventivă a celor doi patroni ai stației GPL


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si