La întâlnirea de sâmbătă de la Palatul Parlamentului, au fost finalizate toate capitolele din programul de guvernare, cu excepţia Finanţelor, Justiţiei şi Muncii. 

După negocierile pentru programul de guvernare, vor avea loc discuțiile pentru ministere, iar apoi cele pentru propunerea de premier. Liderul PNL, Florin Cîțu a declarat că speră ca săptămâna viitoare să fie dat un vot în Parlament pentru formarea Guvernului. 

Citeste si: Dezacord între PNL și PSD pe certificatul COVID pentru angajați. Ce spune Florin Cîțu

Aspectele nestabilite

Printre aspectele în privința cărăra nu s-a ajuns încă la un numitor comun se numără: mpozitarea progresivă şi desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ). 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Biroul Executiv al PNL a votat excluderea lui Ludovic Orban din partid: „Sunt liber să construiesc o nouă forță politică”

PSD cere introducerea „taxei pe lux”

În ceea ce privește „taxa pe lux” cerută de PSD, liderul PNL spune că nu există niciun argument pentru modificarea Codului fiscal, iar măsurile cerute acum au figurat în programul de guvernare al PSD, între 2017-2019 şi nu au fost aplicate. 

„Taxe mai mari nu vor face decât să crească veniturile acum". „După aceea, aceste taxe vor fi eludate, iar veniturile la buget vor scădea”, a adăugat liderul PNL, Florin Cîțu.

Citeste si: Schimbul de replici dintre premierul grec și o jurnalistă din Olanda a creat dispute pe rețelele de socializare

Desființarea SIIJ

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a susținut că trebuie găsite alte soluții pentru închiderea MCV. 

„Cred că am fost foarte clar: în acea zonă trebuie intervenit şi văzut ce trebuie făcut astfel încât să închidem MCV, dar nu prin desfiinţarea SIIJ”, s spus Marcel Ciolacu. 

Citeste si: Un român a convins o femeie că este deocheată și i-a luat 30.000 de euro pentru descântec. Ce pedeapsă va primi bărbatul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si