Close sidebar
Close sidebar

Continuă revolta după moartea Andreei, tânăra ucisă de Mirel Dragomir. O fostă studentă la Medicină trage un semnal de alarmă: „Cuiva îi vei ieși în cale. Abia aștept”

Crima cu sânge rece de la Timișoara a șocat și revoltat o întreagă țară. După moartea Andreei, tânăra de 21 de ani, ucisă de Mirel Dragomir, multe persoane și-au strigat revolta în mediul online. O fostă studentă la Medicină a postat un mesaj complex pe rețelele de socializare, prin care a dorită să tragă un semnal de alarmă.

Maria Stiuca,

Andreea Morega, studenta la Medicină ucisă

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andreea a fost o tânără studentă la Medicină, în vârstă de 21 de ani, originară din Gorj. Făcea facultatea la Timișoara și mergea în vizite acasă, la părinți.

Întreaga comunitate este șocată de vestea morții acesteia, după ce ar fi fost înjunghiată cu 60 de lovituri de cuțit de Mirel Dragomir, un bărbat de 23 de ani, student la Medicină și Teologie, în paralel. Acesta era cunoscut ca fiind un băiat liniștit și studios, nicidecum ca având un comportament violent.

În ciuda declarațiilor lui Mirel Dragomir, tatăl fetei a mărturisit anchetatorilor că, de fapt, cei doi nu erau împreună.

Bărbatul a povestit că Andreea și Mirel erau doar amici și a ajuns să-l cunoască pe cel care avea să-i devină călău prin prisma surorii lui, cu care era prietenă. Andreea l-ar fi refuzat, iar individul ar fi făcut o obsesie pentru ea.

Revoltă online pentru Andreea, studentă de la Medicină ucisă de Mirel 

Rude, prieteni, colegi și foști studenți la Medicină și-au strigat durerea pe rețelele de socializare și au vrut să tragă un semnal de alarmă după tragedia petrecută.

Milena, o fostă studentă la Medicină, a postat mai multe mesaje emoționante care au primit susținere din partea a mii de oameni.

„Criminalul studentei la Medicină este single! Probabil acesta este motivul pentru care fata/femeia aflată la începutul călătoriei numită “cum să nu mori ca femeie în societatea noastră”, a trebuit să moară. Probabil nu știa să recunoască pericolul, nu știa să fie mieroasă astfel încât să nu ia bătaie, nu știa că nu te desparți așa, pur și simplu, de un bărbat.

Dacă se enervează? Cum să fie el, student la Medicină și la Teologie, single? El care este 20 de clase peste ea? Ca doar face 2 facultăți, nu? Vindecător de trup și de suflet! E single. Am aflat că femeia omorâtă de un student la Medicină și Teologie, a avut o prezentare de caz vineri, la Semiologie, materia pe care o predau și eu.
Vineri. Ea va rata seminarul din “Gastro”, va avea multe absențe și restanțe. Toate absențele și toate restanțele. Tot ceea ce este și tot ceea ce a învățat, s-a șters cu 30 de lovituri de cuțit, 28 la nivelul gâtului. Iar acum ea este și va fi mereu “absentă”. Pentru ca gunoiul e “single”. Si nu ii place. E ok, dupa câțiva, nu mulți, ani de închisoare nu va mai fi single. Va avea iubite și poate soție, vreo 2 copii… poate chiar o fetiță. Poate va termina Medicina și Teologia și ne va călăuzi sufletul și ne va îngriji trupul. Pentru ca la urmă urmei a greși e omenește, nu? Aștept cu ardoare să văd cat consideră “legea” ca acest gunoi ar trebui să facă închisoare. Are 23 ani…la 30 probabil își va relua viața. Cat 3 concedii de maternitate. Nici măcar nu pierde așa mult”, se arată în unul dintre mesajele Milenei.

Citește și: Loredana, tânăra care și-a ucis și abandonat prietena sub o bancă, în Mangalia, poate primi o pedeapsă redusă. Familia Alinei este distrusă de durere: „Ne-a băgat-o în pământ. Un copil nevinovat”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe Andreea

[Sursa foto: Facebook]

Andreea ar fi fost ucisă cu 60 de lovituri de cuțit

Potrivit noilor detalii oferite de anchetatori, Andreea ar fi fost înjunghiată de 60 de ori, nu de 30 cum se arătase inițial.

Milena și-a arătat din nou revolta, printr-un alt mesaj sfâșietor.

Citește și: Când va fi înmormântată Andreea, victima lui Mirel Dragomir? Familia, colegii și profesorii sunt în stare de șoc, după tragedia de la Timișoara: „A fost o lumină în viața tuturor”

Andreea Morega, studenta ucisă

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Mereu mă uitam cu bucurie la fațadă facultății de Medicină. Astăzi m-am uitat cu frică, ca un copil care nu înțelege de ce este bătut de cei în care avea încredere. Mirel... cuiva îi vei ieși în cale. Abia aștept”.

Mirel Dragomir a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, însă, a mers în fața instanței cu o dorință: acesta vrea să fie plasat în arest la domiciliu.

În acest sens, a depus o cerere, însă, judecătorii i-au respins-o.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI