Close sidebar
Close sidebar

Contrabandist la 75 de ani! Cu caruta plina de lucerna la granita, batranul facea "un transport" cinstit cu tigari! Cate pachete ascundea barbatul!

La Darabani, un batran facea un transport ilegal cu 3000 pachete de tigari, crezand ca granicerii nu il vor prinde.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Joi, 26 aprilie, politisti de frontiera de la Darabani au incercat sa opreasca o caruta condusa de un barbat care se deplasa dinspre raul Prut catre Baranca. In jurul orei 20.00, politistii au vazut atelajul aproape de satul vecin si au somat verbal omul, incercand sa il opreasca.

La somatia verbala a politistilor de frontiera, barbatul a sarit din caruta si a incercat sa fuga. Pentru ca era multa vegetatie in zona si destul de intuneric, oamenii legii s-au vazut nevoiti sa foloseasca armele din dotare, tragand opt focuri de avertisment.

In scurt timp, politistii de frontiera l-au depistat pe fugar. Nicolae A., cetatean roman in varsta de 75 de ani avea de facut un transport important cu caruta. In atelaj erau sase colete negre, acoperite cu lucerna uscata.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Politistii l-au dus pe barbat la sediul S.P.F. Darabani, iar in urma inventarierii coletelor s-au gasit 2.990

pachete tigari, in valoare de 14.000 lei, care aveau provenienta Duty Free.

La declaratii, barbatul care conducea caruta a spus ca a fost contacta de un necunoscut care i-a promis 500 lei, daca transporta tigarile de la malul raului Prut in localitatea Baranca.  Oamenii legii fac acum cercetari, iar barbatul contrabandist va suporta consecintele infractiunii pe care a savarsit-o.

 

 

Sursa: Wowbiz

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI