Ai primit un e-mail prin care eşti anunţat că eşti vizat de un control fiscal? Mare atenţie. 
 
ANAF îi avertizează pe contribuabili că nu se trimit astfel de mesaje. „Agenţia Naţională de Administrare Fiscală nu transmite email-uri contribuabililor pentru a anunţa controale fiscale sau ale Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală. Precizăm că ANAF informează contribuabilii cu privire la o viitoare inspecţie fiscală printr-un aviz de inspecţie, conform art.
122 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, iar în cazul controalelor DGAF, acestea sunt inopinate şi operative”
, transmite ANAF. 
 
Instituţia vine cu aceste lămuriri după ce persoane necunoscute au emis în numele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală e-mail- uri prin care se solicită bani. Reprezentanţii ANAF îi sfătuiesc pe cei care primesc astfel de mesaje să nu acceseze link-urile indicate în mesajele text. 
 
sursa foto: Adevarul 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si