Control înainte de sărbători. 940 de lăcașe de cult au fost verificate de pompieri, iar 130 dintre ele au fost găsite fără autorizație de incendiu.

Citește și: O femeie și-a pierdut viața într-un incendiu violent

”Începând cu data de 06 aprilie a.c., inspectorii de prevenire au efectuat 940 de controale la lăcaşuri de cult, construcţii din incinta mănăstirilor destinate cazării persoanelor, la unităţile turistice existente la nivelul unităţii administrativ-teritoriale, precum şi la obiective din zonele turistice care desfăşoară activităţi economice”, a

transmis, joi, IGSU.
Amenzile aplicate au fost în valoare de 2.000.000 de lei.

Citește și: O pensiune din Suceava s-a făcut scrum, după ce a fost cuprinsă de flăcări

”Totodată, pentru preîntâmpinarea situaţiilor nedorite, pe timpul acţiunilor preventive, au fost derulate instruiri cu preoţii şi personalul clerical asupra modalităţilor de coordonare a evacuării enoriaşilor, dar şi asupra utilizării stingătoarelor de incendiu dispuse în interiorul unităţilor de cult”, au mai transmis pompierii.

O pensiune din Suceava s-a făcut scrum, după ce a fost cuprinsă de flăcări

O pensiune turistică din localitatea Pojorâta s-a făcut scrm, după ce un incendiu puternic a izbucnit din cauza unui conductor electric defect.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Focul ar fi izbucnit de la un conductor electric defect. La fața locului au intervenit pompierii militari cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2.

Citește și:  Sfârșit tragic pentru două femei din Cluj care au murit intoxicate cu monoxid de carbon

Cabana a ars în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

Bunurile din interiorul construcției au ars și ele, iar un moped aflat în vecinătatea construcției s-a ales cu geamurile sparte.

Citește și:  Incendiu la o fermă din Vâlcea. Pompierii au intervenit

Sfârșit tragic pentru două femei din Cluj care au murit intoxicate cu monoxid de carbon

Pompierii au intervenit, marți seară, în comuna Luna, județul Cluj, acolo unde două femei au fost găsite fără suflare în propria locuință. Cele două s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Citește și: Incendiu devastator la Biserica de lemn în stil maramureşean din Parohia Borşa Complex

Cele două victime erau în vârstă de 65, respectiv 90 de ani, iar pompierii au intervenit în urma unui apel făcut de o vecină în vârstă de 63 de ani.

Citește și: Explozie într-un bloc din Brăila. Totul ar fi pornit de la o acumulare de gaze


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si