Controlorul de bilete și unii dintre călători dintr-un tren CFR au fost filmați luni dimineață fără mască, deși purtarea acesteia este obligatorie. "Nașul" le spune pasagerilor că poartă "măști de proști".

Imaginile au fost filmate într-un tren pe ruta București-Constanța. CFR Călători a transmis că s-a autosesizat cu privire la situația semnalată în trenul pe ruta București-Constanța și că a demarat o cercetare internă, potrivit Digi24.

Citeste si: "Virusul a fost creat într-un laborator militar", susține un medic virusolog din China, fugit în SUA

Dialog halucinant între pasageri și controlor 

Controlorul fără mască le-a transmis călătorilor că nu-l deranjează dacă pasagerii renunță la purtatul măștii în tren. "Cine a declarat pandemia în țara asta?", întreabă el.

Călător:  În situația de față este o pandemie, există o pandemie, iar această pandemie nu poate fi înlăturată...

Controlor de tren:  Cine a declarat pandemia în țara asta? E declarată cumva pandemia în țara asta și eu nu știu?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Călător:  Da, este pandemie.

Controlor de tren:  Ba nu! Mai interesați-vă! În România, Ministerul Sănătății nu a declarat pandemie, vă rog frumos să vă interesați. Deci nu faceți niște afirmații care nu le înțelege nimeni. Pandemia în România nu este declarată de către ministrul Sănătății. Deci încă nu a declarat dacă este pandemie.

Călător:  Atunci de ce purtăm măștile astea?

Controlor de tren:  De proști, de aia, că nu le purtăm de deștepți, că dacă le purtam de deștepți...

Citeste si: Alertă la Vatican. Papa Benedict XVI este grav bolnav

Reacția CFR Călători

"CFR Călători face precizarea că nu tolerează astfel de comportamente în rândul personalului propriu. Sancțiunile ce se vor aplica vor fi în conformitate cu legislația în vigoare.Masca de protecție este obligatorie la bordul trenurilor CFR Călători, atât pentru personalul propriu cât și pentru călători", a transmis CFR Călători.

Citeste si: Rusia promite sute de mii de doze de vaccin împotriva covid-19

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si