Incidentul vine ca urmare a litigiului cu familia Constanda, căreia Primăria Municipiului București îi datorează 120 de milioane de euro, potrivit deciziei definitive a instanţei. 

Conturile Primăriei Capitalei sunt blocate. Lucrările sunt puse pe pauză pentru o datorie de milioane de lei

Citeste si: Medicul care spunea că nu intră în sala de operații pentru o mită de doar 200 de lei și-a aflat acum pedeapsa

Cu toate că au fost încercări repetate ca datoria să fie eşalonată, acum municipalitatea este în blocaj total, pentru că nu a achitat nimic din suma datorată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Această hotărâre duce la blocarea unor proiecte mari de investitţii, cum ar fi pasajul din zona doamna Ghica. La finalul acestui an, bucureştenii urmau să poată să circule pe acel pasaj.

Toate lucrările sunt puse pe pauză pentru o datorie de milioane de lei 

Lucrările erau djea întârziate, iar cu puţin noroc, ele s-ar putea relua abia anul viitor.

Totodată, şi o partea din reţeaua de termoficare la care urmau să aibă loc lucrări sunt acum cu semnul întrebării. Acestea ajutau locuitorii capitalei să nu mai aibă problemele cu alimentarea cu apă caldă şi căldură pe timp de iarnă.

Citeste si: Un grup de refugiați din Ucraina a fost prins în flagrant când spărgeau un apartament din Capitală

Şi zona de vest a Capitalei este afectată de această situaţie a Primăriei Capitalei, în ce priveşte lucrările la Bulevardul Prelungirea Ghencea. 

Acolo au fost reluate lucrările abia în acest an, dar în acest moment nu se mai pot face plăţi către investiţii, având în vedere că sunt blocate toate conturile Primăriei Municipiului Bucureşti.

Astfel, toate lucrările sunt puse pe pauză.

Citeste si: Tânăr de 25 de ani, condamnat după ce a ucis o femeie cu o pilă de ascuțit cuțite


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si