Comitetul de coordonare a vaccinării a anunţat, marţi, că preşedintele CNCAV, Valeriu Gheorghiţă, a primit doza de rapel la Centrul de vaccinare pentru COVID-19 amenajat în cadrul Ambulatoriului Integrat al SUUMC Bucureşti. 

”Împreună învingem pandemia! Împreună şi numai împreună putem să facem front comun, să fim solidari, să ne protejăm familia, prietenii, colegii şi ţara”, a transmis CNCAV. De la ora 14.30, preşedintele Comitetului Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), Valeriu Gheorghiţă are programată o nouă conferinţă de presă. Vor

mai lua parte secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii şi vicepreşedinte CNCAV Andrei Baciu, directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP, Adriana Pistol, şi doctorul Călin Alexandru, din Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. 

Citeste si: CCR discută marţi sesizarea lui Iohannis referitoare la legea prin care este redusă vârsta de pensionare pentru avocaţii care au handicap grav

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Cum a făcut față Zannidache unei vieți pline de lipsuri și lipsă de afecțiune, în orfelinat

Două centre de vaccinare din Piteşti, destinate exclusiv angajaţilor din învăţământ

Prefectul judeţului Argeş, Emanuel Soare, anunţă deschiderea a două noi centre de vaccinare în municipiul Piteşti, destinate vaccinării profesorilor.

Aceste centre vor primi ser de la compania Moderna şi vor vaccina 60 de persoane pe zi. În plus, prefectul Emanuel Soare anunţă măsuri suplimentare pentru deschiderea în siguranţă a unităţilor de învăţământ din judeţ.

Prefectul de Argeş, Emanuel Soare, a anunţat, marţi, că în perioada următoare cinci noi centre de vaccinare vor fi deschise, la nivelul judeţului, pe lângă opt centre deja funcţionale. Două dintre cele cinci centre vor fi deschise în municipiul Piteşti şi vor fi destinate imunizării cadrelor didactice, aceste centre primind exclusiv vaccinul produs de compania Moderna şi vor fi funcţionale începând cu 8 februarie. 

Centrele pentru profesori vor funcţiona în Spitalului Muntenia din municipiu, până acum 3.000 de angajaţi din nvăţământ anunţând că doresc să se vaccineze. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si