Potrivit unui bilant al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), vijeliile au generat probleme in doua localitati din judetul Bistrita-Nasaud- Domnesti si Lechinta.

in localitatea Domnesi din comuna Mariselu, treizeci de acoperisuri ale unor case au fost afectatate partial de vantul puternic. De asemenea, in comuna Lechinta cincizeci de copaci au fost doborati din cauza vantului, iar 19 acoperisuri de locuinte au fost afectatate partial.

"In cele doua localitati nu au fost inregistrate victime. La nivel local, s-a luat masura evacuarii temporare a unei familii si cazarea acesteia la sediul primariei. Alte familii ale caror locuinte au fost afectate au innoptat la rude", anunta reprezentantii IGSU.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit acestora, au fost semnalate probleme in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica in localitatile Monariu, Simionesti, Orheiu Bistritei si Domnesti, echipele specializate fiind la fata locului pentru remedierea situatiei.

Judetul Bistrita-Nasaud s-a aflat, luni, sub cod portocaliu de furtuna cu precipitatii abundente, intensificari ale vantului si grindina.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si