La numai 5 luni, inima acestui baietel a invatat sa bata din nou. Ar fi ramas pe o lista de asteptare ce l-ar fi condus, probabil, spre moarte daca medicii nu l-ar fi salvat. 50 de specialisti din tara, dar si multi veniti din strainatate l-au operat.

Si inima Mirunei- o fetita in varsta de 8 luni- bate acum mai tare. Dupa o sarcina normala, mama ei a aflat ca micuta are o malformatie grava.

In total 9 copii care sufereau de malformatii cardiace au renascut zilele acestea. Micutii au fost operati GRATUIT intr-un spital din Sibiu. Strainii le-au dat sansa la viata. In Romania, parintii care n-aveau bani trebuiau sa-si tina copiii pe liste de asteptare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La noi in tara se fac interventii pe inima la copii in doua centre specializate: la Cluj si la Targu Mures. Putini au insa sansa sa fie operati, deoarece anual apar in jur de 2000 de cazuri noi.

Romania este pe primul loc in Europa la mortalitate infantila. In ultimii patru ani la Sibiu au fost operati la inima 112 copii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si