Incidentul a avut loc în Florida. O femeie a fost arestată după ce și-a lăsat cei doi copii mici singuri pentru a merge la furat. Autoturismul a luat foc într-un mall din Oviedo.

Citește și: Incendiu puternic la Mănăstirea Turnu din Târgșoru Vechi. Pompierii de la ISU Prahova au intervenit

Alicia Moore, în vârstă de 24 de ani, și-a lăsat copiii minori nesupravegheați.

Micuții se aflau într-o mașină care a luat foc în parcarea unui mall. Moore a intrat în magazin și s-a plimbat în interior timp de aproximativ o oră, timp în care a furat diverse obiecte. Dar la un moment dat și-a dat seama că mașina ei luase foc, așa că a aruncat toate obiectele furate și a alergat spre parcare, potrivit CNN.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Explozie puternică într-un bloc de locuințe. 30 de oameni au fost evacuați

Martorii care au observat că mașina a luat foc și-au dat seama că minorii se află în interiorul autoturismului și au încercat să-i salveze. Victimele au fost duse de urgență la un spital din apropiere, unul din micuți având nevoie de îngrijiri medicale pentru că suferise arsuri de gradul I „la față și la urechi”, potrivit unui raport al poliției.

Cum se apară Alicia

Tânăra mamă a fost chemată la interogatoriu. Anchetatorii au pus cap la cap toate informațiile și au aflat ce se întâmplase. De asemenea, polițiștii au descoperit că era căutată și în alte regiuni pentru fapte de natură penală, cel mai probabil furturi.

Citește și: Mănăstire în flăcări, înainte de Rusalii. De la ce a pornit focul

A fost arestată pentru neglijență, vătămare corporală și furt. Cauza incendiului nu este deocamdată cunoscută, însă anchetatorii suspectează o defecțiune tehnică.

Citește și: Momentul în care tânărul din Vâlcea și-a dat foc în fața unui liceu, surprins de camerele de supraveghere. Ce s-a întâmplat cu doar câteva minute înainte de tragedie. Motivul pentru care a recurs la un asemenea gest este de-a dreptul halucinant


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si