Conducerea institutiei a declansat o ancheta, dupa ce imagini cu un micut de niciun an care implora, degeaba, sa i se dea apa au fost publicate pe o retea de socializare de o femeie revoltata. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional!

Imaginea sfasietoare e surprinsa, cu telefonul, de o femeie revoltata care i-a oferit-o alteia, iar aceasta- la fel de socata- a postat-o pe facebook, alaturi de mai multe poze.

Intr-una din ele, cearsaful pe care sta copilul e ud leoarca, iar in cana de ceai de langa el e un gandac.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


In postarea care a generat valuri de reactii si care ulterior a fost stearsa se arata ca vinovate de indiferenta s-ar face infirmierele si cadrele medicale ale Spitalului de Pediatrie din Sibiu!

managerul spitalului-

" Nu acceptam in spitalul din Sibiu sa se intample aceste fenomene"

Si totusi, suspiciunea exista, iar daca se va adeveri, conducerea unitatii are o explicatie:

director medical-" Exista o problema in toate spitalele din Romania. Problema pacientilor fara apartinatori din motive obiective, nu abandonati exista copii ai caror parinti nu pot sa se interneze cu ei. Rezolvarea e una singura: voluntari"

Nu este prima data cand unitatea medicala din Sibiu este in centrul unor scandaluri. In mai, anul trecut, mai multi parinti s-au aratat nemultimiti dupa ce au aflat ca le este interzisa internarea alaturi de copii.

Managerul spitalului a fost, ulterior, demis.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si