Close sidebar
Close sidebar

Copii infometati in spitale, cearceafuri ude si gandaci in cani. Romania anului 2017. Explicatiile medicilor din Sibiu te lasa masca

Copiii internati fara parinti in spitalele din Romania sunt ai nimanui, iar marturia socanta ar putea veni din Spitalul de Pediatrie de la Sibiu.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conducerea institutiei a declansat o ancheta, dupa ce imagini cu un micut de niciun an care implora, degeaba, sa i se dea apa au fost publicate pe o retea de socializare de o femeie revoltata. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional!

Imaginea sfasietoare e surprinsa, cu telefonul, de o femeie revoltata care i-a oferit-o alteia, iar aceasta- la fel de socata- a postat-o pe facebook, alaturi de mai multe poze. Intr-una din ele, cearsaful pe care sta copilul e ud leoarca, iar in cana de ceai de langa el e un gandac.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro


In postarea care a generat valuri de reactii si care ulterior a fost stearsa se arata ca vinovate de indiferenta s-ar face infirmierele si cadrele medicale ale Spitalului de Pediatrie din Sibiu!

managerul spitalului-

" Nu acceptam in spitalul din Sibiu sa se intample aceste fenomene"

Si totusi, suspiciunea exista, iar daca se va adeveri, conducerea unitatii are o explicatie:

director medical-" Exista o problema in toate spitalele din Romania. Problema pacientilor fara apartinatori din motive obiective, nu abandonati exista copii ai caror parinti nu pot sa se interneze cu ei. Rezolvarea e una singura: voluntari"

Nu este prima data cand unitatea medicala din Sibiu este in centrul unor scandaluri. In mai, anul trecut, mai multi parinti s-au aratat nemultimiti dupa ce au aflat ca le este interzisa internarea alaturi de copii.

Managerul spitalului a fost, ulterior, demis.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI