Patru copii au fost găsiți inconștienți pe o plajă din provincia Quebec, Canada, şi ulterior au fost declarați decedați, după ce un grup de persoane aflate într-o excursie la pescuit a fost surprins de maree, afirmă Poliția, citată de CNN.

Citește și: Un vas de pescuit s-a răsturnat, iar 39 de persoane sunt date dispărute

Un purtător de cuvânt al Poliției provinciei Quebec a declarat pentru CNN că salvatorii au fost chemați, sâmbătă, la 2 a.m,

la Portneuf-sur-Mer, un oraş aflat pe malul unui râu, pe țărmul nordic.

Cum s-a întâmplat tragedia

Unsprezece persoane au fost date dispărute după ce au plecat pe jos, într-o excursie la pescuit, şi au fost surprinse de maree, a declarat purtătorul de cuvânt. Şase din cele 11 persoane au fost salvate şi cinci au rămas dispărute peste noapte, a spus el.

Citește și: ALERTĂ- dispariție minori. Cinci copii au fugit dintr-un centru de plasament și nu s-au mai întors

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dimineaţa, patru copii, toţi cu vârsta peste 10 ani, au fost găsiţi inconştienţi şi au fost duşi la spital, potrivit purtătorului de cuvânt. Poliţia a confirmat ulterior că acei copii au fost declaraţi morţi.

Citește și: Un copil de 6 ani, înhățat de un leu la grădina zoologică

Un bărbat cu vârsta între 30 şi 40 de ani este încă dispărut, potrivit Poliţiei din provincia Quebec, fiind în desfășurare o operațiune de căutare cu scafandri, bărci şi elicoptere.

Poliţia din provincia Quebec anchetează circumstanțele în care a avut loc acest eveniment, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Citește și: Manuel a fost ucis de un rechin alb, într-o locație tot mai des vizitată de români! E primul atac mortal de anul acesta. Detalii înfiorătoare: „I-a smuls capul”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si