13 copii, frati si surori, printre care si un copil de numai doi ani, tinuti sechestrati, legati in lanturi si infometati! Cazul socant vine dintr-un orasel din statul american California si a fost depistat in urma unui apel la numarul de urgenta.

Cosmarul a iesit la iveala dupa ce una dintre victime, o copila de 17 ani a gasit un telefon mobil in casa si reusit sa fuga din locuinta in care ea si fratii sai erau tinuti cu forta.

Fata a sunat la numarul de urgenta  si, la scurt timp, politia a ajuns la casa groazei. I-au gasit pe ceilalti copii legati de paturi, pe intuneric.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nici mama  in varsta de 49 de ani si nici tatal de 57 de ani nu au reusit sa explice politistilor motivul pentru care si-au tinut propriii copii sechestrati.

Copiii erau atat de slabi si neingrijiti incat politistii au crezut ca sunt toti minori. Ulterior au aflat ca  sapte dintre ei sunt adulti cu varste cuprinse intre 18 si 29 de ani. Cel mai mic dintre copii are numai....doi

ani. Imediat au fost preluati de catre Protectia Copilului. Li s-a dat sa manance si sa bea dupa ce au spus ca sunt "infometati".

Nimeni nu-si poate explica ce a fost in mintea celor doi parinti !  Despre tatal copiilor se stie ca este directorul unei scoli private. Pe pagina sa de socializare, barbatul apare in mai multe poze cu sotia sa si cei 13 copii, la aniversarea a 30 de ani de mariaj.

La reinnoirea juramintelor fetele celor doi au fost imbracate asemenea mamei, iar baietii in acelasi tip de costum cu cel al tatalui.
 
Intr-o alta poza de familie, cu totii sunt imbracati cu tricouri identice, dar cu numere diferite.

O cautiune de noua milioane de dolari a fost stabilita pentru o eventuala eliberare a cuplului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si