Close sidebar
Close sidebar

Drama neștiută a Tinei Turner. Fiul ei, Ronnie, a murit în urma unui stop cardio-respirator

Tina Turner a suferit enorm în timpul vieții sale. În anul 2022 și-a îngropat fiul în vârstă de 62 de ani. Bărbatul a decedat după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Georgiana Balaban,

Tina Turner a murit la 83 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tina Turner a murit la 83 de ani. Artista și-a dat ultima suflare în casa sa din Elveția pe 24 mai 2023. Anunțul a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al mega artistei americane, scriu Sky News și Daily Mail. Potrivit The Guardian, ea suferea de cancer intestinal.

Citește și: Creatorul de moda Azzedine Alaïa a murit la vârsta de 77 de ani

„Tina Turner, regina Rockn Roll, a murit astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferință, în casa ei din Küsnacht, lângă Zurich, Elveția. Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”, a

fost mesajul care a însoțit dispariția unei legende a muzicii.

Cum a murit copiii Tinei Turner

În anul 2022 unul dintre fii cântăreței a murit în urma unor probleme de sănătate. Ronnie a fost resuscitat, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Fiul Tinei Turner se confrunta, de câțiva ani, cu mai multe probleme de sănătate, având inclusiv cancer. Vestea morții a fost făcută publică de soția bărbatului.

Afida Turner a scris pe Instagram: „Doamne, Ronnie Turner, un înger veritabil, cu un suflet enorm, un om de o înaltă spiritualitate, soțul și cel mai bun prieten al meu... Sufletul tău pereche, am fost mereu lângă tine, am făcut tot ce mi-a stat în putință și nu am reușit să te salvez. Te iubesc pentru acești 17 ani trăiți împreună. Este o situație foarte, foarte gravă și sunt extrem de supărată”.

Afida și Ronnie își uniseră destinele în anul 2007.
Ronnie Turner a fost un artist, moștenind talentul părinților săi. A fost cântăreț, făcând parte dintr-o trupă numită „Manufactured Funk”. A apărut, de asemenea, în filmul documentar despre mama sa, „What's Love Got to Do with It”, din 1993.

Citește și: Tobosarul si membrul fondator al trupei Mr. Big, Pat Torpey, a încetat din viata. Artistul fusese diagnosticat cu Parkinson

Nu este singura dramă care i-a marcat viața artistei. Ea a mai pierdut un copil în anul 2018. Craig, fiul cel mare, s-a sinucis fără a sta pe gânduri.

Artista l-a născut pe Craig când avea doar 18 ani.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Tina Turner avea cancer intestinal.

[Sursa foto: Facebook]

Craig s-a împușcat în anul 2018, Ike Turner, soțul Tinei Turner și tatăl lui Ronnie, a murit în 2007, iar sora actriței, Alline Bullock a decedat în 2010.

„Ronnie, ai părăsit această lume mult prea devreme. Cu amărăciune, închid ochii și mă gândesc la tine, preaiubitul meu fiu”, este mesajul public, transmis în numele Tinei Turner, pe rețelele de socializare.

Tina Turner a suferit un transplant de rinichi

Un alt moment de cumpănă din viața artistei de culoare a fost în anul 2017, la 78 de ani. Atunci, cântăreața a suferit un transplant de rinichi. Donatorul a fost chiar soțul acesteia.

Soțul femeii i-a salvat viața după ce i-a donat un rinichi.

În autobiografia sa "Tina Turner: My Love Story", vedeta povestește cum atunci când sănătatea a început să i se deterioreze, soţul său i-a fost alături, oferindu-se să îi doneze un rinichi.

Cântăreața Tina Turner- o legendă a muzicii.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Festin regal la Palatul Snagov! Cum au fost răsfățați invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță- radioimpuls.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Tina Turner s-a căsătorit în anul 2013 cu Erwin Bach, directorul unei case de discuri cu 16 ani mai tânăr decât ea. Bruneta explica că în decembrie 2016 „rinichii săi funcționau doar în proporție de 20%, iar starea lor se deteriora rapid".

Citește și: Tina Turner, mărturii şocante! Celebra artistă a vrut să apeleze la sinuciderea asistată

„Erwin m-a şocat spunându-mi că vrea să-mi doneze un rinichi. Nu puteam să cred şi sunt momente când încă nu pot să cred. Am fost copleşită de generozitatea ofertei sale", mărturisește artista în memorii.

„Când s-a gândit la viitorul său, s-a gândit la mine. 'Viitorul meu este viitorul nostru' mi-a spus el", a adăugat artista.
Tina, care a avut anterior o căsătorie abuzivă cu Ike Turner, îşi încheie autobiografia cu o pledoarie pentru donarea de organe.

Citește și: Drama care a măcinat-o pe Tina Turner în ultimii ani de viață! Și-a pierdut ambii copii la distanță de doar câțiva ani

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI