Close sidebar
Close sidebar

Copiii de la Centrul de Plasament "Delfinul" au bagat groaza intr-o scoala din Constanta. Profesorii sunt terorizati: "Am fost injurata fiindca ii puneam sa scrie pe tabla"

Copiii institutionalizati de la Centrul de Plasament "Delfinul" au bagat spaima in scoala "Ion Borcea" din Agigea. Profesorii, parintii si ceilalti elevi sun pur si simplu terorizati.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Adolescentii de la Centrul de Plasament ii terorizeaza pe ceilalti elevi, iar profesorii se plang ca nu ii pot stapani. In total sunt 40 de copii de la centru care frecventeaza cursurile scolii.

Profesorii se plang ca orele au devenit un adevarat calvar din cauza lor si ca nu reusesc sa ii tina in frau. Adolescentii injura, jignesc si ii agreseaza pe colegii lor.

" Am fost injurata fiindca ii puneam sa scrie pe tabla", a spus o profesoara.
 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Potrivit reporterntv.ro, in ultimul an pe rolul politiei au fost inregistrate 13 dosare penale pe numele adolescentilor institutionalizati.

Situatia este cu atat mai critica cu cat intreaga comunitate sufera din cauza comportamentului agresiv al acestora. De cealalta parte, Directia pentru Protectia Copilului sustin ca singura sansa de a-i salva pe acesti copii este ca intreaga comunitate sa ia atitudine.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI