Ştirile Kanal D şi Asociaţia BookLand continuă campania “Se sună de schimbare!”, ce are că scop spijinirea copiilor care învaţă în şcolile rurale româneşti, cele mai afectate de lipsa fondurilor din educaţie sau de nepăsarea autorităţilor.
Telespectatorii au putut urmări aseară, în cadrul principalului jurnal informativ, un nou reportaj emoţionant realizat de către echipa Ştirile Kanal D, de data aceasta în comuna Giubega, jud. Dolj, acolo unde zeci de copii învață în condiții improprii, dar visează ca școala lor să arate ca cele de la oraș.
Citeste si: Copiii din comuna Laloşu sunt dornici sa înveţe şi îşi doresc condiţii decente la şcoala lor din comună
Împărțiți între două lum i, cea gri de acasă, și cea care le permite să viseze, școala, copiii din Giubega își doresc să aibă parte de educație şi normalitate.
Campania inițiată de Kanal D și BookLand România “Se sună de schimbare!” își propune să modernizeze școlile din mediul rural, să șteargă din sufletele acestor copii gândul că ei sunt neînsemnati, că sunt mai prejos decât cei de la orașe.
Toţi cei care îşi doresc să se alăture campaniei “Se sună de schimbare!” pot contribui la bucuria copiilor în noul an şcolar trimiţând un SMS, cu textul CONSTRUIM, la 8845, şi donând astfel 2 Euro lunar pentru normalitate în educaţie. Numărul este valabil în reţetele Orange România, Vodafone România, Telekom şi Digi Mobil. Sumele strânse în urmă campaniei vor merge către Asociaţia BookLand care le va direcţiona spre şcolile din mediul rural care au nevoie de renovare, reabilitare. Donaţia poate fi oprită trimiţând textul CONSTRUIM STOP, la 8845.
Citeste si: VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"- radioimpuls.ro
Citeste si: Doleanțele primarilor: Fonduri pentru noul an școlar, termoficare și majorarea salariilor funcționarilor
Nu pierdeți, în fiecare seară, de la 19:00, o serie de reportaje emoţionante realizate de Ştirile Kanal D, în diferite sate şi comune din România, unde şcoala are nevoie de ajutor pentru a-şi putea primi, în condiţii decente, noi generaţii de copii.