Minorul se afla în plasament la Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecția Copilului Vrancea, iar în noaptea de 27 spre 28 decembrie 2021 a reușit să distrugă șapte mașini prin spargerea geamurilor de la portiere sau prin forțarea acestora. 

Citeste si: Un francez s-a îmbogățit peste noapte după ce a pariat 2 euro într-un casino. Cu ce sumă s-a întors bărbatul acasă?

A găsit bani într-una dintre mașini

Într-unul dintre autoturismele pe care le-a spart, minorul a găsit suma de 280 de lei pe care și-a însușit-o, transmite Antena3.

Citeste si: VIDEO- Muntele, rai și iad pentru turiști. Cozi infernale în stațiuni, scandaluri și nervi întinși la maxim

Ce au spus autoritățile?

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani au reușit, în urma investigațiilor efectuate, identificarea persoanei bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt calificat și tentativă la infracțiunea de furt, din autoturisme.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În fapt, în noaptea de 27/28 decembrie 2021, în intervalul orar 03.00-05.00,

prin spargerea geamurilor de la portiere sau forțarea acestora, minorul ar fi pătruns fără drept în interiorul unor autovehicule parcate în cartierul Gară din municipiul Focșani, de unde ar fi sustras suma de aproximativ 280 de lei.

Având în vedere că minorul are vârsta de 13 ani iar custodele legal este DGASPC Vrancea, acesta a fost internat într-un centru specializat.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la infracțiunea de furt calificat”, se arată în comunicatul de presă transmis de reprezentanții Poliției.

Citeste si: Polițiștii de Frontieră au descoperit în 2021 peste 150 de autovehicule furate la punctele de trecere a frontierei din România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si