Close sidebar
Close sidebar

Un copil de 13 ani a spart șapte mașini în două ore. Polițiștii au încercat timp de o săptămână să îl identifice.

Un copil în vârstă de 13 ani a spart șapte mașini într-un timp de două ore, reușind să provoace un prejudiciu de peste 4.000 de lei.

Madalina Grigore,

Un băiat de 13 ani a reușit să spargă șapte mașini în timp de două ore.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Minorul se afla în plasament la Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecția Copilului Vrancea, iar în noaptea de 27 spre 28 decembrie 2021 a reușit să distrugă șapte mașini prin spargerea geamurilor de la portiere sau prin forțarea acestora. 

Citeste si: Un francez s-a îmbogățit peste noapte după ce a pariat 2 euro într-un casino. Cu ce sumă s-a întors bărbatul acasă?

A găsit bani într-una dintre mașini

Într-unul dintre autoturismele pe care le-a spart, minorul a găsit suma de 280 de lei pe care și-a însușit-o, transmite Antena3.

Citeste si: VIDEO- Muntele, rai și iad pentru turiști. Cozi infernale în stațiuni, scandaluri și nervi întinși la maxim

Ce au spus autoritățile?

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani au reușit, în urma investigațiilor efectuate, identificarea persoanei bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt calificat și tentativă la infracțiunea de furt, din autoturisme.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În fapt, în noaptea de 27/28 decembrie 2021, în intervalul orar 03.00-05.00, prin spargerea geamurilor de la portiere sau forțarea acestora, minorul ar fi pătruns fără drept în interiorul unor autovehicule parcate în cartierul Gară din municipiul Focșani, de unde ar fi sustras suma de aproximativ 280 de lei.

Având în vedere că minorul are vârsta de 13 ani iar custodele legal este DGASPC Vrancea, acesta a fost internat într-un centru specializat.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la infracțiunea de furt calificat”, se arată în comunicatul de presă transmis de reprezentanții Poliției.

Citeste si: Polițiștii de Frontieră au descoperit în 2021 peste 150 de autovehicule furate la punctele de trecere a frontierei din România

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI